2011. október 22., szombat

Robin Hood rendezői változat - Jelenlegi ára: 710 Ft

Műfaj:
kaland-romantikus-történelmi
Gyártó studió:
Universal
Rendezte:
Ridley Scott
Szereplők:
Russell Crowe, Cate Blanchett, William Hurt, Mark Strong, Max Von Sydow
Tartalom:
A XIII. századi Angliában Robin és martalócainak csapata szembeszállnak a kisváros korrupt vezetőjével, és a korona ellen felkelést szítanak, amely örökre megváltoztatja a hatalmi egyensúlyt a világban. Akár tolvaj ő, akár hős, de ez a szegénysorból jött férfi lesz a szabadság örök szimbóluma népe számára.
Ez a kalandfilm krónika a kitűnő íjász életéről, aki eleinte csupán saját magát akarta megvédeni. Robin, Richárd király hadseregében harcol a franciák ellen, majd a király halála után Robin Nottinghambe utazik. A városkát a zsarnok bíró irgalmatlan adóterhekkel sanyargatja. Robin beleszeret Lady Marionba (az Oscar-díjas Cate Blanchett), a tüzes özvegybe, aki kétségbe vonja az erdőből érkezett keresztes vitéz kilétét és szándékait. Abban a reményben, hogy elnyeri Marion kezét és megmenti a városkát, Robin bandát verbuvál, melynek tagjai nem csupán a harcban rátermettek, de nagy vehemenciával habzsolják az életet is. Portyáikkal a javakban tobzódó jómódúakat veszik célba, hogy helyre tegyék a bíró igazságtalanságait.
Az országot legyengítette a több évtizednyi háború, az új király erőtlen uralkodása, és így ki van szolgáltatva a belső lázongásoknak és a külső fenyegetéseknek, ezért Robinra és embereire még nagyobb kalandok várnak.
Hangok: Magyar, angol, cseh
Feliratok: magyar, angol, cseh, bolgár


Jelenlegi ára: 710 Ft

Az aukció vége: 2011-10-20 11:27
. Robin Hood rendezői változat - Jelenlegi ára: 710 Ft

Fontos